На ремонт будівлі Запорізької міськради додатково витратять 1,26 мільйона гривень

Управління капітального будівництва” уклало нову угоду на капітальний ремонт адміністративної будівлі по пр. Соборному, 206. Згідно угоди, на ремонт мерії додатково витратять 1,26 мільйона гривень у цьому році.

Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Prozorro”.

Угоду уклали 18 серпня без конкурсу, за переговорною процедурою. Йдеться про восьму чергу ремонту адміністративної будівлі мерії. Згідно договору, роботи мають завершити до 17 жовтня цього року. Додаткові ремонтні роботи, загальною сумою 1,26 мільйона гривень, буде здійснювати ТОВ “Гарант-Строй 2007”.

З цією ж фірмою “Управління капітального будівництва” укладало договір на аналогічні роботи у травні 2019 року. Тоді вартість угоди на ремонт будівлі мерії склала 11 мільйонів гривень.

Необхідність підписання нової угоди у серпні цього року обґрунтували тим, що виник ряд додаткових робіт, які початково не були включені до проектно-кошторисної документації. Але завершення капітального ремонту без їх виконання неможливе.

Серед переліку таких робіт – поліпшене фарбування полiвiнiлацетатними водоемульсiйними сумiшами стель по збірних конструкціях, встановлення пінополістирольних бордюрів у приміщеннях та ін.

Засновником ТОВ “Гарант-Строй 2007” є Юлія Готовкіна. Раніше “Наші гроші. Запоріжжя” повідомляли, що вона, скоріш за все, мешкає в США. Керівником фірми зазначена Лариса Брехар.

Раніше, 2016 року, з ТОВ “Гарант-Строй 2007” укладали ще одну угоду на ремонт будівлі запорізької мерії вартістю понад 10 мільйонів гривень.