Посадовиця із управління Держгеокадастру у Запорізькій області розбагатіла землею

Заступниця начальника головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області Оксана Коротчук, стала власницею 5-ти земельних ділянок у Гуляйпільському районі. Донедавна вона працювала головним спеціалістом земельного управління у Гуляйпільському районі.

Про набуття земельних ділянок у власність повідомляється в державному реєстрі декларацій.

У 2019 році Оксана Коротчук працювала на посаді головного спеціалісту відділу у Гуляйпільському районі ГУ Держгеокадастру у Запорізькій області. Наразі вона зазначена заступницею начальника Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області.

Оксана Коротчук

За даними реєстру декларацій, Оксана Коротчук 2019 року стала власницею земельної ділянки площею 0,9 га у селі Веселе Гуляйпільського району. Всього, протягом 2014-2019 років вона оформила право власності на 5 земельних ділянок, сукупна площа яких склала 6,13 га. Всі вони розташовані у селі Веселе Гуляйпільського району.

Також мала квартиру на 49,8 кв.м. Її чоловік, Яків Короткук, володів квартирою на 13,8 кв.м.

Минулого року чоловік Оксана Коротчук заробітків не мав. Сама посадовиця отримала лише 142,7 тисячі гривень заробітної плати. Жодних грошових заощаджень родина не декларувала.

Нагадаємо, минулого року Держгеокадастр у Запорізькій області пікетували ветерани АТО, які не змогли отримати обіцяні державою земельні ділянки. 

Читайте також: У Запоріжжі відбулось судове засідання у справі екс-очільника запорізької міліції Володимира Серби. Його продовжують судити за розгін Майдану (ФОТО)