Олександрівська райадміністрація Запоріжжя закупила майже 8000 медичних масок

Олександрівська районна адміністрація Запорізької міськради закупила медичні маски, рукавички, захисні екрани та костюми. На них витратили 60 115 гривень. 

Про це повідомляється в електронній системі  “Prozorro”.

Договір на постачання уклали з ТОВ “Всеукраїнський центр “ЮА”. Підприємство мало передати адміністрації 7850 захисних масок, 2850 рукавичок, 100 пластикових захисних екранів та 6 костюмів. Загальна вартість поставки цих товарів становить 60115 гривень.

Ціна однієї маски за договором склала 3,80 гривні. У той час оптові ціни на маски, що пропонуються на онлайн-майданчиках, коливаються від 1,5 до 4 гривень.

ТОВ «Всеукраїнський центр «ЮА» було створене 2016 року. До травня 2019 року воно мало іншу назву – “Всеукраїнський центр іноземних мов “ЮА” та надавало послуги перекладу. 2019 року підприємство змінило назву та вид дільності – на неспеціалізовану оптову торгівлю. Наразі його власником зазначений Антон Філь. Його повний тезко раніше значився адвокатом. 

Останні допорогові закупівлі на постачання засобів захисту та антисептиків Олександрівська райадміністрація також провела з ТОВ «Всеукраїнський центр «ЮА».

Читайте також: Пологівський район Запорізької області увійшов до «червоної» зони епіднебезпеки