У Запоріжжі пропонують відремонтувати дорогу з Бабурки до Дніпровського району

На сайті міської ради запоріжани зареєстрували петицію, у якій просять відремонтувати дорогу, що проходить через урочище «Вирва» і вздовж гранітного кар’єру та виходить на вулицю Таганську, поруч з Арочним мостом. Це повинно розвантажити інші вулиці житлової забудови від надмірного руху транспорту.

Петиція розміщується на сайті Запорізької міської ради (№6434)

Автор пропозиції – Ігор Довженко. У петиції він пояснює, що наразі з Дніпровського до Хортицького району міста можна дістатися двома шляхами: через Хортицю та мости (Арочний та Преображенського), або в об’їзд – через вулицю Істоміна та весь Хортицький район. В обох випадках це занадто довгий шлях.

Наразі автомобілістам можна було б швидше добиратися з Хортицького до Дніпровського району і у зворотньому напрямку. Зокрема, дорогою, яка починається від вулиці Воронезької, прямує через урочище «Вирва» вздовж гранітного кар’єру та виходить на вулицю Таганську.

Проте ця дорога пошкоджена ямами та знаходиться у надто поганому стані. Саме її автор петиції пропонує відремонтувати. Це повинно розвантажити інші вулиці міста, а також Хортицю та міські мости від надмірного руху транспорту.

Щоб петицію розглянула Запорізька міська рада, необхідна підтримка 750 містян.

Читайте також: Двоє депутатів Запорізької міськради поручились за підозрюваного у справі про мільйонну оборудку