Буряк заявив про розірвання договору з перевізником, водій якого тиждень переховувався після ДТП

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк заявив про розірвання договору на перевезення з фірмою, яка обслуговує маршрут № 81. На ньому 1 лютого сталася ДТП, внаслідок якої травми отримали 16 пасажирів. Водій з’їхав з проїзної частини та врізався в стовп. Потім він зник, а вчора прийшов до поліції.

Про це повідомляє ГУ НП в Запорізькій області. 

«Договір з перевізником буде розірвано в найкоротші терміни. Раз і назавжди. Така ситуація просто неприпустима. Попереджаю всіх: підприємства та їх керівники несуть відповідальність за те, кого беруть на роботу, й кому за договорами з виконкомом довіряють життя людей. Доручив управлінню з питань транспорту якомога швидше провести додаткові перевірки на всіх підприємствах, що задіяні в перевезенні пасажирів», – написав Володимир Буряк на своїй сторінці у Facebook.

Мер додав, що міська влада планомірно скорочує кількість маршруток і повідомив, що «хотілося б забути про маршрутки, як про страшний сон».

Маршрут № 81, на якому сталася ДТП, обслуговує перевізник ТОВ «Юністар-Авто». Фірма виявилась пов’язаною із дружиною Олександра Хименка, який раніше очолював управління захисту економіки в Запорізькій області ГУ НП.

Читайте також: У Запоріжжі сталася кривава аварія маршрутки, у якій постраждало більше десяти пасажирів